2023-as esküvői szezon

2023-ban lesz az esküvőtök, de még nem találtátok meg a számotokra megfelelő fotóst?

 

Ez a nap csakis rólatok szól!

Megtiszteltetés, ha ott lehetek veletek, hogy megörökítsem az érzelemmel és vicces pillanatokkal teli nagy napotokat.

Egymásra fókuszáljatok!

Éljétek át és élvezzétek minden pillanatát, hiszen ilyenkor törnek felszínre az őszinte érzelmek és tudnak megszületni a természetes, érzelemmel teli fotók, amiket látva majd a 35. házassági évfordulótokon újra ugyanúgy át tudjátok élni ezeket a felejthetetlen pillanatokat...

Ha már vannak elképzeléseitek, írjátok meg az üzenetben: milyen az általatok megálmodott esküvő? Szűkkörűt vagy nagyobb bulit szerveztek? Esetleg egy csodálatos természeti környezetben csak ketten szeretnétek összeházasodni? Minden apró részletet nagyon várok :)

Már lefoglalt 2023-as időpontok:

július 21.

július 29. 

Esküvői, kreatív fotózás, jegyesfotózás külföldön? Ezzel kapcsolatban is bátran keressetek!:)

(Ha az esküvőtök időpontjában már foglalt vagyok, de jegyesfotózásra vagy kreatív fotózásra engem szeretnétek felkérni, erre is van lehetőség.)

Rólam mondták

„Nagyon szépen köszönünk mindent Sári! Nagyon jól éreztük magunkat a jegyes, és az esküvői fotózáson is, a képek pedig hihetetlen szuperek lettek! Mindenki nagyon-nagyon dicsérte a képeket, hogy mennyire szépek, és mindenkinek nagyon szimpatikus voltál! Imádtuk az egészet és köszönjük szépen! :)

(Külön imádom a nagyon jól elkapott természetes pillanatokat a képeken.)”

Orsi+Tóni 

„Sárával nagyon gördülékenyen ment az együttműködés mind a jegyes, mind pedig az esküvői fotózás alkalmával. Csodálatos és profi képeket kaptunk! :)”

Rita+Joci

„Sára a legjobb választás volt, gyönyörűek lettek a képek, minden fontos pillanatot elkapott, és eközben egy percig sem éreztük feszélyezve magunkat. Csak ajánlani tudom, és ezúton is köszönjük.”

Franciska+Gábor