top of page
Keresés

Vera + Tibes


   Verát 2016 őszén ismertem meg, amikor elkezdtem tanulni a Corvinus Egyetemen. Konkrétan Vállalatgazdaságtan órán találkoztunk, amikor is csoportokat kellett alkotni a féléves feladathoz, és megkérdeztem tőle, hogy nem leszünk-e egy csoportban. Innentől kezdődött el a barátságunk:)


   Emlékszem arra az előadásra, amikor mesélte, hogy megismert egy fiút, Tibest. Utána olyan gyorsan teltek a hónapok, hogy a következő nagy hír már az volt, amikor küldte üzenetben a fényképet a gyűrűjéről, hogy 2018 februárjában Tibes megkérte a kezét!!! Elmondhatatlanul örültem neki, hiszen ő az első barátnőm, aki menyasszony lett! Már másnap teljes esküvői lázban égtünk. Mindig küldözgette az ötleteit, milyen lesz a ruhája, milyen lesz a díszítés. Azt megbeszéltük, hogy az esküvőn, én mint vendég leszek jelen.


   Amikor kint voltam Sanghajban tanulni az őszi félévben, minden hónapban írt nekem, hogy ugye hazaérek az esküvőjére és hogy mikor adhatja oda a meghívót. S az egyik legnagyobb megtiszteltetés az volt, amikor felkért, hogy a polgári szertartást a nagy esküvő előtti héten én fotózzam le.

Mikor kint voltam, még olyan messzinek tűnt, de egy szempillantás alatt eljött a március 30-ai szertartás, ahol a szűk család és Vera legjobb barátnője, mint tanú vett részt.


  Csodaszép menyasszony volt Vera, csak úgy ragyogott Tibes oldalán. Az egyik kedvenc részletem Vera ruhája volt, amelyet az egyik barátnője készített neki. A megható szertartást egy ünnepi ebéd követte. Az örömteli perceket nem volt nehéz megörökítenem, köszönöm nektek, hogy ezen a napon is veletek örülhettem!:)


239 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page