top of page
IMG_221.jpg

   2024-es 
esküv
ői szezon

2024-ben lesz az esküvőtök, de még nem találtátok meg a számotokra megfelelő fotóst?

 

Ez a nap csakis rólatok szól!

Megtiszteltetés, ha ott lehetek veletek, hogy megörökítsem az érzelemmel és vicces pillanatokkal teli nagy napotokat.

Egymásra fókuszáljatok!

Éljétek át és élvezzétek minden pillanatát, hiszen ilyenkor törnek felszínre az őszinte érzelmek és tudnak megszületni a természetes, érzelemmel teli fotók, amiket látva majd a 35. házassági évfordulótokon újra ugyanúgy át tudjátok élni ezeket a felejthetetlen pillanatokat...

Ha már vannak elképzeléseitek, írjátok meg az üzenetben: milyen az általatok megálmodott esküvő? Szűkkörűt vagy nagyobb bulit szerveztek? Esetleg egy csodálatos természeti környezetben csak ketten szeretnétek összeházasodni? Minden apró részletet nagyon várok :)

Már lefoglalt 2024-es időpontok:

május 25.

június 1.

június 8.

június 22.

június 28.

június 29.

július 5.

július 6.

július 13.

július 20.

július 27.

augusztus 3.

augusztus 31.

szeptember 7.

Esküvői, kreatív fotózás, jegyesfotózás külföldön? Ezzel kapcsolatban is bátran keressetek!:)

Főszezonban májustól októberig pénteki és szombati napokon teljes esküvőket (8, 10 és 12 óra) vállalok. 

(Ha az esküvőtök időpontjában már foglalt vagyok, de jegyesfotózásra vagy kreatív fotózásra engem szeretnétek felkérni, erre is van lehetőség.)

Rólam mondták

„Sára profi és nagyon minőségi képeket készít. Nagyon jó érzéke van az apró pillanatok és részletek megörökítéséhez. Képei remekül visszaadják a hangulatot. Kedves és nyugalmat árasztó a személyisége. Már az első alkalommal a jegyesfotózás során is felszabadultak voltunk a kamera előtt, olyan volt mintha egy barátnőm fotózott volna minket. Sárát maximálisan ajánlom mindenkinek, aki szép,profi és természetes fotókat szeretne feszengés nélkül. Ezek mellett nagyon korrekt és megbízható. Remek embert ismertem meg benne. Remélem még találkozunk vele.”

Reni+Joni

„Nagyon szépen köszönünk mindent Sári! Nagyon jól éreztük magunkat a jegyes, és az esküvői fotózáson is, a képek pedig hihetetlen szuperek lettek! Mindenki nagyon-nagyon dicsérte a képeket, hogy mennyire szépek, és mindenkinek nagyon szimpatikus voltál! Imádtuk az egészet és köszönjük szépen! :)

(Külön imádom a nagyon jól elkapott természetes pillanatokat a képeken.)”

Orsi+Tóni 

„Nagyon köszönünk minden Sári! Szuperül éreztük magunkat mind a jegyesfotózáson, mind pedig az esküvői fotózáson.
A képek teljes mértékben visszaadják az esküvőnk hangulatát, profi munka, teljes mértékben meg vagyunk elégedve a képekkel, imádjuk őket! :)”

Bogi+Dani

„Sárával nagyon gördülékenyen ment az együttműködés mind a jegyes, mind pedig az esküvői fotózás alkalmával. Csodálatos és profi képeket kaptunk! :)”

Rita+Joci

„Sára a legjobb választás volt, gyönyörűek lettek a képek, minden fontos pillanatot elkapott, és eközben egy percig sem éreztük feszélyezve magunkat. Csak ajánlani tudom, és ezúton is köszönjük.”

Franciska+Gábor

bottom of page