top of page
IMG_221.jpg

   2024/2025

esküvői szezon

2024/2025-ben lesz az esküvőtök, de még nem találtátok meg a számotokra megfelelő fotóst?

 

Ez a nap csakis rólatok szól!

Megtiszteltetés, ha ott lehetek veletek, hogy megörökítsem az érzelemmel és vicces pillanatokkal teli nagy napotokat.

Egymásra fókuszáljatok!

Éljétek át és élvezzétek minden pillanatát, hiszen ilyenkor törnek felszínre az őszinte érzelmek és tudnak megszületni a természetes, érzelemmel teli fotók, amiket látva majd a 35. házassági évfordulótokon újra ugyanúgy át tudjátok élni ezeket a felejthetetlen pillanatokat...

Ha már vannak elképzeléseitek, írjátok meg az üzenetben: milyen az általatok megálmodott esküvő? Szűkkörűt vagy nagyobb bulit szerveztek? Esetleg egy csodálatos természeti környezetben csak ketten szeretnétek összeházasodni? Minden apró részletet nagyon várok :)

Már lefoglalt 2024-es időpontok:

május 24.

május 25.

június 1.

június 22.

június 28.

június 29.

július 5.

július 6.

július 13.

július 20.

július 27.

augusztus 3.

augusztus 9-10.

augusztus 24.

augusztus 31.

szeptember 7.

szeptember 14.

Már lefoglalt 2025-ös időpontok:

július 26.

Esküvői, kreatív fotózás, jegyesfotózás külföldön? Ezzel kapcsolatban is bátran keressetek!:)

(Ha az esküvőtök időpontjában már foglalt vagyok, de jegyesfotózásra vagy kreatív fotózásra engem szeretnétek felkérni, erre is van lehetőség.)

Rólam mondták

„Sára profi és nagyon minőségi képeket készít. Nagyon jó érzéke van az apró pillanatok és részletek megörökítéséhez. Képei remekül visszaadják a hangulatot. Kedves és nyugalmat árasztó a személyisége. Már az első alkalommal a jegyesfotózás során is felszabadultak voltunk a kamera előtt, olyan volt mintha egy barátnőm fotózott volna minket. Sárát maximálisan ajánlom mindenkinek, aki szép,profi és természetes fotókat szeretne feszengés nélkül. Ezek mellett nagyon korrekt és megbízható. Remek embert ismertem meg benne. Remélem még találkozunk vele.”

Reni+Joni

„Nagyon szépen köszönünk mindent Sári! Nagyon jól éreztük magunkat a jegyes, és az esküvői fotózáson is, a képek pedig hihetetlen szuperek lettek! Mindenki nagyon-nagyon dicsérte a képeket, hogy mennyire szépek, és mindenkinek nagyon szimpatikus voltál! Imádtuk az egészet és köszönjük szépen! :)

(Külön imádom a nagyon jól elkapott természetes pillanatokat a képeken.)”

Orsi+Tóni 

„Nagyon köszönünk minden Sári! Szuperül éreztük magunkat mind a jegyesfotózáson, mind pedig az esküvői fotózáson.
A képek teljes mértékben visszaadják az esküvőnk hangulatát, profi munka, teljes mértékben meg vagyunk elégedve a képekkel, imádjuk őket! :)”

Bogi+Dani

„A lehető legjobb döntés volt, hogy Sárát választottuk az esküvői fotósunknak!
Csodás képeket készített rólunk mind a kreatív fotózáson, mind az esküvőn, tényleg minden elképzelésünket megvalósította. Az esküvőn rengeteg érzelmes és szórakoztató pillanatot örökített meg, melyeket visszanézve bármikor újra átélhetjük a nagy napunkat. Külön megemlíteném, hogy minden vendégről készített fotót (egyénit és csoportos képeket is), illetve látszik a képek minőségén, hogy az utómunkát sem vette félvállról.”

Krisztina+István

bottom of page