top of page

Fanny és Dávid balatoni esküvője a Tölgyes Kúriában Rizán

Fanny a Corvinuson volt egyetemi csoporttársam. Mikor megkeresett az esküvővel kapcsolatban, nagyon megörültem, hiszen már ismertem őket Dáviddal, és szuper párosnak tartottam őket. Az esküvőt egy augusztusi szombati napon a Tölgyes Kúriában tartották meg a Balatonnál. Ezzel a helyszínnel már régóta szemeztem, és mikor kiderült, hogy itt lesz Fannyék esküvője, alig vártam, hogy eljöjjön a nagy nap.
 
A Bonvino Hotelben találkoztam Fannyékkal, ahol már javában tartott a készülődés. Itt készült el a haj és a smink, és utána együtt mentünk át a Tölgyes Kúriába. Sosem fogom elfelejteni azt a pillanatot, amikor megláttam a dekort és a helyszínt együtt. A dekor letisztultsága és színei teljesen levettek a lábamról, és ahogy ott álltam és néztem a hegyeket és a Balatont, csak az járt a fejemben:  mindig is erre vágytam, hogy ilyen helyekre és ilyen esküvőkre juthassak el.
Nem volt túl sok üres idő, hiszen a vendégek már érkeztek is, Fanny és Dávid együtt várták őket. Fanny csak a szertartás előtt bújt bele a gyönyörű Daalarna ruhájába és utána pillantotta meg Dávid is őt először a ruhában ( a szemek nem maradtak szárazon, természetesen az enyém sem... :D)​
 
A szertártartás meghittsége mindenkit meghatott. Az egyik kedvenc részem az volt, amikor Fanny és Dávid szülei, testvérei és tanúi egy-egy színes szalaggal kötötték össze Fannyék összekulcsolt kezét. Mindegyik szalagnak volt egy jelentése, amiknek a közös életükben fontos szerepük lesz, ezzel az összetartozásukat jelképezték.
A menü nagyon különleges fogásokat tartalmazott, hiszen Fanny apai ágon vietnámi származású. Nagyon sok vietnámi rokon is eljött az esküvőre, így a menü egy része vietnámi étel volt: tavaszi tekerccsel és pho levessel. 
A másik kedvenc megható pillanat, ami magával ragadott, amikor Dávid zenész apukája zongorázott és énekelt egy dalt a párnak a vacsora közben, majd az első tánc is az ő játékára történt.
A vacsora után FMan és Follow the Violin indították meg a bulit, ami hajnalig tartott a telihold fénye alatt.
Szolgáltatók (a nevekre kattintva megnézhetitek a szolgáltatók Instagram oldalát):
Helyszín: Tölgyes Kúria - Riza

Esküvőszervező: Cinderella's Day - Tóbel Nóri, Királyfalvi-Kovács Villő 

Dekor: Völgy Event Design - Ferenczi Zita

Grafikai dekorelemek és a meghívók: Kozsahuba Kata

Fanny ruhái: vendégváró - D&G,  menyasszonyi és menyecske ruha - Daalarna 

Dávid öltöny szett: Öltönyök háza 

Smink: Garádiné Pajor Kinga

Haj: Nébel Anita

Ceremóniamester: Nacsa Szilárd 

Szertartásvezető: Your Story Ceremony  -  Lazáry Fanni 

Hang és fénytechnika: Kisfaludy Gábor 

Dj: Gál Tamás 

Fellépők: FMan és FollowTheViolin    

Desszertek és a torta:  Desszeretlek

Gyereksarok: Gyerekbarát Esküvő

 


 

 

bottom of page