top of page

Gréti és Ádi elegáns esküvője a Marcali.Hát balatoni helyszínen

Grétivel és Ádival először májusban a jegyes fotózásukon találkoztam személyesen. Ádi NB1-es kosaras, így az elmúlt években már több helyen is laktak Grétivel az átigazolások miatt, azonban az egyik kedvenc helyszínük a Balaton, így Badacsonytomaj felé vettem az irányt, hogy itt készítsük el a jegyes fotókat, valamint a júliusi esküvőt is egy Balaton közeli helyen, Marcaliban tartották. 
Nagyon fontosnak tartom, hogy egy fotózás során, főleg a jegyes fotózásnál, amikor még később 12 órát fogunk együtt tölteni, időt szánjunk egymásra és ez a fotózás is pont ilyen lett. Először még beültünk egy borozóba, ismerkedtünk, beszélgettünk, majd a legszebb lemenő fényekben neki indultunk a hegyoldalnak, hogy csoda képeket készítsünk. Mivel sötétedéskor fejeztük be a fotózást, már én sem siettem vissza Budapestre, így megvacsoráztunk, folytattuk a beszélgetést és úgy váltunk el, hogy hamarosan találkozunk az esküvőn, mintha már ezer éve ismernénk egymást. 
(A jegyes fotózás képeit itt nézhetitek meg: https://www.saramagyarphotos.com/post/jegyesfotozasbalatonon)
Izgatottan indultam le Marcaliba azon a nyári, pénteki napon. Amikor odaértem a Kristinus Vinotel Bortbirtokra, ahol a készülődés zajlott, már óriási volt a sürgés-forgás. A lányszoba tele volt, készültek a sminkek és a hajak, miközben a fiúk még teljesen nyugalomban jártak-keltek. Pár képet csináltunk a koszorúslányokkal és Gréti anyukájával a hotel aulájában, majd rohantam is a fiúk készülődését is megörökíteni. Ádi három barátját kérte fel, hogy legyenek mellette a nagy napon és igazán stílusosan mind a négyen elegáns, fehér zakós öltönyt viseltek, nagyon jól mutattak együtt. 
Gréti a ruháját, amit Rami Wedding Dress tervezett és készített,  már a Marcali Hát öltözőszobájában vette fel a koszorúslányok segítségével, majd el is következett az első pillantás, amikor Gréti és Ádi először látták meg egymást az esküvőjük előtt. A kreatív fotózásra nem maradt túl sok időnk, hiszen a vendégek már hamarosan megérkeztek a helyszínre, szóval egy olyan 15-20 perc alatt csináltuk meg a páros fotókat, majd még vacsora alatt kiszaladtunk 10 percre a naplementébe. 
Most először fotóztam ezen a helyszínen, de minden részlete nagyon tetszett. Iszonyúan hangulatos a hely maga, a dekor pedig csak még inkább szebbé tette: legyen szó a terítékről, vagy a kertben elhelyezett elemekről.
A szertartás nagyon meghitt volt, természetesen tele nevetéssel és könnyekkel. Gréti és Ádi négylábú gyermeke, Chili sem hiányozhatott erről a napról, aki egy nagyon fontos szerepet kapott, hiszen a gyűrűket ő vitte oda Grétiékhez.
A vacsora alatt már sok vendégnek pezsgett a vére és alig várták, hogy elkezdődjön az önfeledt táncolás. Kicsik és nagyon egyaránt hajnalig ropták a táncparketten, ami a csillagos ég alatt volt kint a szabadban.
Sosem fogom elfelejteni, hogy a híres ValMar Úristen számra, hogyan vadultak meg a fiúk, vagy amikor a gyertyafények körében, hogyan lassúzott Gréti és Ádi.
Rengeteg megható pillanatot tartogatott ez az este, legyen szó a képvetítésről, amit Ádiék készítettek a vendégeknek, vagy arról, amikor Ádi egyik barátja egy meglepetés dalt adott elő gitár kísérettel.
Nehéz szavakba önteni azt a rengeteg szeretet, ami mindent és mindenkit körüljárt... kívánom mindenkinek, hogy ilyen emberek legyenek az életükben!
Valamint én is iszonyúan hálás vagyok, hogy részese lehettem ennek a szeretetáradatnak! :)
Szolgáltatók (a nevekre kattintva megnézhetitek a szolgáltatók Instagram oldalát):
Helyszín, dekor: @marcalihat
Menyasszonyi ruha: @ramiweddingdress
Öltöny: @eiffelszalon
CM: @liszdav
Hajdísz: @miraclesbynora
Smink: @bloomingbeauty.kozmetika
Haj: @lolashairbudapest
Dj: Dj Csiki

Virág: @rovidzsuzsi
Torta: @pillesuti

 

 


 

 

bottom of page