top of page

Krisztina és István 

Krisztina és István esküvője egy augusztus végi szombati napon volt Napkoron. Nem mondanám kis esküvőnek, hiszen 150 fő - családtagok és barátok ünnepelték a szerelmüket. Amikor megláttam Krisztina ruháját, pont ilyet képzeltem el hozzá - elegáns, letisztult. Az egyik kedvenc pillanatom az volt, amikor Krisztina már elkészült és az anyukája utolsó momentumként a hajába rakta a hajdíszt, tényleg már egy igazi hercegnőként állt akkor előttünk. Nagyon szép dolognak tartottam azt is, hogy Krisztina és István írtak egymásnak fogadalmat, amit még az esküvő előtt adtak át egymásnak.
Nincs esküvő baki nélkül, de éppen ezek a kis apró dolgok kellenek, amikre majd nevetve emlékeztek vissza, például, hogy István otthon hagyta az övét és a nővére az utolsó pillanatban szaladt még vissza Nyíregyházára (bár igaz, hogy az eredetileg tervezett övet végül csak a kreatív fotózáson láttuk, de legalább lett róla fotó később :D).
 
Mostanában újra kezdenek visszajönni a színek a dekorba is, a koncepció kerek egész volt: a dekor színei visszaköszöntek a koszorúslányok ruháin, valamint Krisztina csokrán is. 
Igazi vidéki lagzi volt: vőféllyel, lánykikéréssel, menyasszony-, sőt még vőlegény rablással is... :D
Az biztos, hogy örömteli, felszabadult hangulatból nem volt hiány. Fiatalok és idősek egyaránt hajnalig ropták a táncparketten. Egyértelműen az eddigi karrierem egyik legnagyobb buliját hozták össze!:)
A szolgáltatói csapat (a nevekre kattintva megnézhetitek a szolgáltatók weboldalát):
Helyszín: Aranyalma Étterem és Vendégház
Videó: NeverEnding Film's
Menyasszonyi ruha: La Femme szalon - Debrecen
Öltöny: Elite Szalon Nyíregyháza
Smink: Makeup by Jennifer
Haj: Hair by JakabRegina
Virág: Barbara Virág
Meghívó, design: Volyák Zsófia
Vőfély: Palánki István
Dj: Váczy Zoltán
Krisztina és István esküvői videója
A kreatív fotózásról lejjebb mesélek nektek és mutatok sok-sok képet!:)
 


 

 

A kreatív fotózásra az esküvő utáni hétfői napon került sort. Tokaj felé vettük az irányt és több helyszínt is meglátogattunk. Az egyik legmeghatóbb az első helyszín volt, ahol Istvánék családi nyaralójának a stégjén fotóztunk. István itt töltötte szinte a teljes gyerekkorát, rengeteg emlék köti ide a családjával és a barátaival egyaránt és az, hogy most már, mint férj és feleség tértek ide vissza számomra nagyon megható pillanat volt. 

Szerencsések vagyunk, hogy a domboldalaknak, szőlőtőkéknek, kőfalaknak köszönhetően szinte a magyar Toszkánában érezhettük magunkat.
Naplementézni a Disznókőnél terveztünk, de rajtunk kívül még hat házaspár tervezte ugyanezt :D Így végül az egyik kedvenc helyszínemre, a Szent - Teréz kápolnához mentünk fel és hihetetlen, de csak mi voltunk az egész helyen, így teljesen ki tudtuk szabadon használni a lemenő fényeket.

Imádtam az esküvőt és imádtam a kreatív fotózást is.
Nagyon hálás vagyok, hogy én örökíthettem meg ezeket a napokat!

 

Pár szó Krisztinától és Istvántól rólam:
,,A lehető legjobb döntés volt, hogy Sárát választottuk az esküvői fotósunknak!
Csodás képeket készített rólunk mind a kreatív fotózáson, mind az esküvőn, tényleg minden elképzelésünket megvalósította.
Az esküvőn rengeteg érzelmes és szórakoztató pillanatot örökített meg, melyeket visszanézve bármikor újra átélhetjük a nagy napunkat. Külön megemlíteném, hogy minden vendégről készített fotót (egyénit és csoportos képeket is), illetve látszik a képek minőségén, hogy az utómunkát sem vette félvállról.😊”
bottom of page