top of page

Kriszti és Marci modern, laza esküvője a Henye Borbárban Bodrogkeresztúron

Kriszti és Marci közös története még a nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnáziumban kezdődött 2014 tavaszán. Azóta rengeteg minden történt velük, sok kalandot éltek át együtt és tavaly nyáron megtörtént az eljegyzés is.
Krisztivel a Corvinusos éveim alatt lettem jóban és nagyon örültem neki, amikor engem kerestek meg, hogy örökítsem meg a nagy napukat. Mindig különleges dolog egy barátnő esküvőjén fotózni.

Az esküvőjük napján, mikor odaértem a Henye Borbárba, már bőven ment a sürgés-forgás. Krisztinek éppen készült a sminkje, Marci az utolsó simításokat intézte a helyszínnel. A lány szobában készült a koszorúslányok frizurája és megtörténtek az utolsó egyeztetések is, ki-mikor vonul be a szertartáson. Majd elérkezett az idő, amikor Marci a szülei és testvérei segítségével, Kriszti pedig a három koszorúslánya segítségével felöltöztek és készen álltak arra, hogy kezdetét vegye az a nap, amiről már lassan 10 éve álmodoztak. 

Marci a tarcali Szent-Teréz kápolnában látta meg először Krisztit a menyasszonyi ruhájában. Az egyházi szertartás után a polgári szertartás ismét a Borbárban volt. Mind a két szertartás tökéletesen illett Krisztiékhez: apró könnyekkel, meghatódottsággal, összenézésekkel, összenevetésekkel voltak tele, így rengeteg nagyon jó pillanatot tudtam elkapni!

A szetartások után következett a csokor és a harisnyakötő dobás, amik után igazi nagy harc folyt! Majd a csoportképek végezetével elszöktünk 20 percre, hogy ezen a gyönyörű tájon elkészüljenek a portré fotók.

A vacsorát a ceremóniamester Peti (aki 25 éve Marci legjobb barátja), Kriszti apukája, Marci testvére és Kriszti koszorúslányai nyitották meg egy-egy beszéddel. Mindegyik beszéd igazán szívhez szóló volt. Ilyenkor mindig nagyon szeretem megörökíteni a reakciókat és a képeken is átjön, hogy milyen hangulatot teremtettek a köszöntő beszédekkel.

A vacsora után kezdődhetett a buli, amit Kriszti és Marci nyitottak meg az első táncukkal. Egy különleges tánccal készültek, hiszen Kriszti gyerekkorától kezdve kortárs táncolt a RE-flex tánciskolában és az első táncukat is Rácz Erika tanította be.
Az egyik kedvenc pillanatom ezután jött... amikor Marciék befejezték a táncot, jelezték a násznépnek, hogy itt az idő, hogy mindenki a táncparkettre lépjen. Ekkor Kriszti és Marci összes barátja odaszaladt hozzájuk és átölelték őket.  Ezek azok a pillanatok, amiért imádok esküvőkön fotózni. Amikor láthatom, hogy mennyi szeretet árad! 


Krisztinek simán odaítélném a legenergetikusabb menyasszony díját. A vezetésével hajnali 5-ig akkora buli volt, hogy még Pitbull is megjelent és beállt elénekelni pár számát. Természetesen a menyasszonyrablás sem maradhatott el. Marci barátai gondoskodtak arról, hogy ne legyen olyan egyszerű visszaszerezni az újdonsült feleséget. Azonban Kriszti barátnői is kitettek magukért, hiszen történt egy férjrablás is és ott is komoly feladatokat kellett teljesíteni Krisztinek, hogy újra együtt lehessenek Marcival.

A buli végén a keménymag a napfelkeltét együtt nézte a teraszon és ennél szebb zárása a napnak nem is lehetett volna.

A szolgáltató csapat is csupa ismerősökből és barátokból állt, így már ennek is meg volt a varázsa, hiszen nagyon jó hangulatban teltek a közös órák:

Helyszín: Henye Borbár és Vendégház

Videós: Bence Richárd Gyöngyösi

Dekoráció: A műhely

Abroszok: Montvai-Szmerek Zsuzsa

Virágkötő: Zoltán Gerliczki

Ceremóniamester: Szilágyi Péter

Ruha: Daalarna - Benes Anita

Ruha igazítás: Aryen Bride

Vacsora: Dereszla Bisztró

Sütik: V O I L Á desszertműhely

Torta: Graciána Garai

Egyházi szertartás: Szent Teréz-Kápolna

Református lelkész: Katona Béla

DJ: DJ Till

Gyűrűk: Zosha Works

Frizura: Luca Lakatos

Smink: Fanny Tóth

Koreográfia: Erika Rácz

Koszorúslány ruhák: GRAZIA STORE

Selfie gép: Selfie Machine

bottom of page