top of page
Keresés

A brand fotózás fontossága, avagy 5 ok, amiért a vállalkozásodnak érdemes jó minőségű fotókat használnia!

A mai világban már ahhoz, hogy kitűnjön a vállalkozásunk a többi közül elengedhetetlen a minőségi, jó fotók használata. Összegyűjtöttem nektek 5 okot, miért fontos a brand fotózás a vállalkozásodnak!


  1. Professzionális megjelenés: Nagyon fontos az első benyomás. Egy szépen megkomponált, minőségi fotó akár rólad, a termékedről vagy a szolgáltatásodról pozitív képet fest a vállalkozásodról. A profi portréfotón keresztül kapcsolatot tudsz építeni a leendő ügyfeleiddel, valamint a minőségi termék/szolgáltatás fotók megbízhatóságot és minőséget sugároznak.

  2. Márkaépítés: A fotók segítenek abban, hogy a vállalkozásod egyedi arculatát megerősítsd. Emlékezetessé és könnyen azonosíthatóvá tudod tenni a márkát az ügyfeleid számára.

  3. Marketing: Ezeket a képeket mind fel tudod használni a social média felületeiden, honlapodon, valamint szép, esztétikus hirdetéseket is tudsz készíteni.

  4. Social médiában való megjelenés: A social médiának a vizuális tartalom az egyik legfontosabb része. Nagyon sok ügyfelet lehet elérni a közösségi médiában és a minőségi anyagok csak hozzásegítenek a nagyobb eléréshez. Valamint, ha valaki rámegy az oldaladra, egységes összképet kap.

  5. Érzelmekre hatás: A képek segítenek abban, hogy egy mélyebb érzelmi kapcsolat kialakuljon az ügyfelekkel, hiszen hozzájárulnak ahhoz, hogy a vásárlóid azonosulni tudjanak a márkád értékeivel, történetével, ami által egy bizalom is kialakul bennük.


A brand fotózásnak nagy szerepe van a vállalkozásod sikerességében és a hosszú távú növekedésében.


Ha szeretnéd, hogy a márkád kiemelkedjen minőségi fotókkal, ide kattintva tudsz nekem írni! Alkossunk együtt olyan fotókat, amik még jobban sikerre viszik a vállalkozásodat!:)



A fotók Barbiról, Sleep Sense altatási tanácsadóról készültek az Alvó Manó vállalkozásához: https://alvomano.hu/

















40 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page