top of page
Keresés

Egy mesevilágba csöppentünk - Dóri + Bence


Az utazás az egyik lételemem. Minden évben igyekszem időt szánni arra, hogy elutazhassam, új helyeket ismerhessek meg, legyen szó külföldről vagy Magyarországról.


Még tavasszal kitaláltuk Dórival és Bencével, hogy az idén nyáron elmegyünk egy kirándulással összekötött fotózásra. Az biztos volt, hogy a Bokodi-tóhoz visszatérünk (2016 nyarán voltunk már ott). A fotózás előtti napon csörgött a telefonom, Dóri beszámolt arról, hogy találtak Székesfehérváron egy kis rejtett mesevilágot, amit vétek lenne kihagyni. Így hát a Bory-vár felé vettük az irányt. Ez a hely tényleg egy csoda, minden kis zuga rejt valamit.


Szinte már meg sem tudom számolni, hanyadik fotózásunk volt ez Dóriékkal. Mindig bennem van az izgalom, mikor készülünk egy fotózásra, hiszen az évek alatt nemcsak hogy megörökítem a kapcsolatuk pillanatait, hanem mint fotós is láthatom a fejlődésemet, hiszen mindig is bennem van, hogy folyamatosan szeretnék tanulni és fejlődni.


Azt hiszem, ez most az eddigiek közül mind a hármunk kedvenc sorozata lett... egyszerűen szeretem, ahogy szeretik egymást és ez mindegyik fotón visszatükröződik. Ezekért az őszinte, természetes pillanatokért imádok fotózni!


Hamarosan folytatjuk... :)






159 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page