top of page
Keresés

Franciska+Gábor jegyesfotózás

Franciska és Gábor esküvője idén tavasszal lesz, így tavaly egy októberi, napsütéses délutánon elkészítettük a jegyesfotókat Budapesten.


Mikor esküvői árajánlatot kértek tőlem, több csomag közül tudtok választani. A nagy csomagomban benne van a jegyesfotózás is, hiszen úgy gondolom, hogy ez egy nagyon jó lehetőség, hogy jobban megismerjük egymást. Láthatjátok, hogyan dolgozom és hogy igazából ez a fotózkodás nem is olyan nagy mumus, mint ahogy sokan tartanak tőle. Csak 1-1,5 órás közös, minőségi, együtt töltött idő, amit megörökítek és szuper fotók készülnek, amiket akár a dekorban is fel tudtuk később használni. Az esküvő napján a fotózástól már nem kell majd izgulnotok. 😊


A Budai Arborétumba mentünk fotózni. Tudtam, hogy ősszel csodaszép színekbe öltözik, így úgy gondoltam, hogy tökéletes helyszín lesz. Az arborétum területe elég nagy, sok különböző része van, így igaz, hogy egy helyszínen voltunk, de mégis olyan volt, mintha különböző helyeken készültek volna el a fotók.


Franciska és Gábor kérése volt még, hogy majd a Szabadság hídnál is készítsünk fotókat, hiszen az egyik kedvenc helyük Budapesten - sokat járnak ide randizni. 😍

Én csak örültem ennek a kérésnek, mivel én is nagyon szeretem ezt a részt. Mindig mikor itt sétálok rájövök arra, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy egy ilyen szép városban élhetek!


Alig várom az idei szezont és nagyon bízom benne, hogy végre korlátozások nélkül, önfeledten ünnepelhet mindenki! 💃🙏🥰






64 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page